Όμιλοι 2013-2014

ΟΜΙΛΟΙ 2013-2014

Το σχολείο μας έχει αναλάβει πρωτοποριακή δράση στις παρακάτω ενδιαφέρουσες πτυχές της παρεχόμενης γνώσης, με σκοπό οι μαθητές μας να αποκτήσουν δεξιότητες σε μία πληθώρα γνωστικών αντικειμένων που ναι μεν στηρίζονται στα σχολικά τους μαθήματα αλλά επεκτείνονται και σε ερευνητικό εξωσχολικό επίπεδο.

Οι δράσεις μας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1. Ταξίδι στον Κόσμο των Αριθμών

- Όμιλος "Σκάκι: Από τη Θεωρία Παιγνίων στο Παιχνίδι!". Υπεύθυνοι κ.κ. Κων/νος Αγγελόπουλος, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Προγραμματισμός: Η αληθινή Πλευρά της Πληροφορικής". Υπεύθυνος κ. Δημήτριος Σκυριανόγλου. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Μαθηματικά από το Πρωτότυπο". Υπεύθυνος κ. Χρήστος Μουρατίδης. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Μαθηματικοί Διαγωνισμοί". Υπεύθυνος κ. Βασίλειος Κωστόπουλος. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.


2. Ανακαλύπτοντας τον Εαυτό μου και τους Άλλους

- Όμιλος "Αγωγή Σταδιοδρομίας". Υπεύθυνη κ. Μαριάννα Δρόσου. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Στηρίζομαι στα Πόδια μου". Υπεύθυνη κ. Εύα Ανδρουτσοπούλου. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Citius, Altius, Fortius - Αθλητικές Δραστηριότητες". Υπεύθυνος κ. Νίκων Κοτσόβολης. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Σχολική Ορχήστρα". Υπεύθυνη κ. Ματίνα Μιχαηλίδου. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.


3. Διαδρομές στη Γλώσσα και τον Πολιτισμό

- Όμιλος "Αναζητώντας το Άγιο Δισκοπότηρο - Ναϊτές Ιππότες". Υπεύθυνη κ. Τασούλα Παπατρέχα. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.

- Όμιλος "Readers' Theatre: Από τη Λογοτεχνία στο Δράμα". Υπεύθυνες κ.κ. Χριστίνα Κάλφογλου, Αικατερίνη Πιτρόπου. Για να δείτε το πρόγραμμα του ομίλου πατήστε εδώ.