Συζήτηση με την ηθοποιό Βικτώρια Χαραλαμπίδου για τους μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Δευτέρα 12/4/2021)

Nyfes

Συζήτηση (μέσω τηλεδιάσκεψης) με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της ταινίας “Νύφες” (του Π. Βούλγαρη) Βικτώρια Χαραλαμπίδου είχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΠΓ Αγ. Αναργύρων τη Δευτέρα 12/4/2021.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ομίλου Ελληνικού Κινηματογράφου του σχολείου με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Δημήτρη Σκυριανόγλου. Αφορμή για την οργάνωση της συζήτησης στάθηκε η προβολή της ταινίας για τους μαθητές του ομίλου τους οποίους η ταινία άγγιξε ιδιαίτερα.

Η κ. Χαραλαμπίδου, η οποία, από το 2005, ζει και εργάζεται στην Αυστραλία, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα με απλότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια ενώ έθεσε και εκείνη τα δικά της ερωτήματα στα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία, αν και διεξήχθη σε αρκετά προχωρημένη ώρα για την Αυστραλία, διήρκησε περισσότερο από 1,5 ώρα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα αναφορικά με την ταινία αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού και την Τέχνη γενικότερα.

Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή να διοργανωθεί μια δια ζώσης συνάντηση με την καλή ηθοποιό όταν εκείνη βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Δείτε πληροφορίες για την κ. Βικτώρια Χαραλαμπίδου εδώ και πληροφορίες για την ταινία “Νύφες” του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη εδώ.