Θεματική Εβδομάδα 2018 (12-16/3/2018) Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας με θέμα "Σώμα & Ταυτότητα", όπως έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων την εβδομάδα 12 έως 16 Μαρτίου 2018 είναι διαθέσιμο εδώ.

Προσφορά αγάπης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων προς το ίδρυμα ΜΗΤΕΡΑ (συλλογή ειδών μέχρι Πέμπτη 21/12/2017)

Προσφορά αγάπης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων προς το ίδρυμα ΜΗΤΕΡΑ (συλλογή ειδών μέχρι Πέμπτη 21/12/2017)

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων για μία ακόμη χρονιά στηρίζει το Κέντρο Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ.

Από την πρώτη μέρα, αλλά και κάθε μέρα στα 50 χρόνια δράσης του, μοναδική επιδίωξη του Κέντρου Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ είναι να καλύψει την ανάγκη για προστασία κάθε παιδιού που στερείται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος. Σκοπός του είναι η προσφορά εξειδικευμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά και γονείς που βρίσκονται σε ειδικές ψυχοκοινωνικές συνθήκες.…

Διαβάστε περισσότερα:

Η χορωδία του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία του τμήματος ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης

Με μια λιτή αλλά, συνάμα, ζεστή και όμορφη εκδήλωση το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4/12/2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης και σε αυτή συμμετείχε, όπως και πέρυσι, η χορωδία του ΠΓ Αγ. Αναργύρων αποτελούμενη από μαθητές του τμήματος Β1. Η χορωδία, μαζί με τους παρευρισκόμενους, τραγούδησε τραγούδια που έχουν σχέση με τα παιδιά. Τη χορωδία διεύθυνε η μουσικός κ. Ματίνα Μιχαηλίδου και συνόδευσε στο πιάνο ο πληροφορικός κ. Δημήτρης Σκυριανόγλου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετείχε σε δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν τα άτομα με αναπηρία. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση αλλά και η βιωματική επαφή με τα άτομα αυτά είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές στην πράξη τη βασική αρχή της διαφορετικότητας: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι.

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2017 (Πετρούπολη, Δευτέρα 4/12/2017, 6.30 μ.μ.)

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2017 (Πετρούπολη, Δευτέρα 4/12/2017, 6.30 μ.μ.)

Έργο της μαθήτριας Αλεξάνδρας Γαμπιεράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπήρων

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το ΠΓ Αγ. Αναργύρων, σε συνεργασία με το τμήμα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) του Δήμου Πετρούπολης, συμμετέχει στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που διοργανώνεται τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 6:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας και Αθ. Διάκου, χάρτης εδώ).

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων θα συμμετάσχει με τη χορωδία του σχολείου η οποία θα τραγουδήσει τραγούδια αφιερωμένα στα παιδιά. Υπεύθυνοι είναι η μουσικός κ. Ματίνα Μιχαηλίδου και ο πληροφορικός κ. Δημήτρης Σκυριανόγλου.…

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόσκληση σε αιμοδοσία στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Πέμπτη 16/11/2017, 9:00-12:30)

Η Διεύθυνση Κοινωνικης Πολιτικής του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού, με πρωτοβουλία του Πειραματικού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, σας προσκαλούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων, την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, από 9:00 έως 12:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Νικολάου Πλαστήρα & Αγ. Αναργύρων).