Πρόσκληση σε αιμοδοσία στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Πέμπτη 16/11/2017, 9:00-12:30)

Aimodosia2017Afisa

Η Διεύθυνση Κοινωνικης Πολιτικής του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού, με πρωτοβουλία του Πειραματικού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, σας προσκαλούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων, την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, από 9:00 έως 12:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Νικολάου Πλαστήρα & Αγ. Αναργύρων).

Εθελοντισμός-Σχολείο-Κοινωνία: Σταγόνες Ζωής - Ενημέρωση για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από το ΠΓ Αγ. Αναργύρων (27/5/2017, 10:00 π.μ.)

Εθελοντισμός-Σχολείο-Κοινωνία: Σταγόνες Ζωής - Ενημέρωση για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από το ΠΓ Αγ. Αναργύρων (27/5/2017, 10:00 π.μ.)

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

Σταγόνες ζωής!

η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.…

Διαβάστε περισσότερα:

Προσφορά Αγάπης από το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση με θέμα την ΑΓΑΠΗ στο Χαμόγελο του Παιδιού στον Καρέα, όπου φιλοξενούνται παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Μετά από επικοινωνία με το συγκεκριμένο σπίτι μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για τα εξής:

1)    Ζαμπόν (φέτες)
2)    Τυρί (φέτες)
3)    Ατομικοί χυμοί
4)    Ατομικές συσκευασίες μπισκότων
5)    Ατομικές συσκευασίες σνακ
6)    Φάρμακα (απλά παυσίπονα)
7)    Είδη πρώτων βοηθειών (οινόπνευμα, αντισηπτικό, χανζαπλαστ κ.ά.)
8)    Γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια κ.ά.)…

Διαβάστε περισσότερα:

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο "EPT Report" της ΕΡΤ1

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων ήταν ένα από τα σχολεία τα οποία παρουσιάσθηκαν μέσα από την εκπομπή "ΕΡΤ Report" της ΕΡΤ1, η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο 14/1/2016. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκπομπής:

"Η Μάχη Νικολάρα, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Εμμανουέλλα Αργείτη εξετάζουν την πολιτική αντιπαράθεση για την αριστεία που επανέρχεται συνεχώς στο δημόσιο διάλογο, στην εκπομπή «ΕΡΤ report», το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στις 16:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. 

«Μέτρον άριστον; ή Πώς μετρούν τον άριστο;» 

Με πρωταγωνιστές εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και θεωρητικούς της εκπαίδευσης, οι τρεις ρεπόρτερ καταγράφουν τη σημερινή πραγματικότητα στα Πειραματικά σχολεία μετά την κατάργηση των εισαγωγικών εξετάσεων, τον ξεχωριστό κόσμο των μουσικών ? καλλιτεχνικών σχολείων, τα κριτήρια επιλογής των μαθητών, καθώς και τη σκληρή -αλλά ταυτόχρονα- και ελπιδοφόρα πραγματικότητα στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Τέσσερα σχολεία, τέσσερις κόσμοι διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι, μέσα στη δημόσια εκπαίδευση."

Για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων και τις δράσεις που υλοποιούνται σε αυτό μίλησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και μέλη του ΕΠΕΣ του σχολείου.

Η παρουσίαση και αρχισυνταξία της εκπομπής γίνεται από τις τρεις δημοσιογράφους:Εμμανουέλλα Αργείτη, Μαρίνα Δεμερτζιάν και Μάχη Νικολάρα, η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Ρεμούνδου ενώ τη διεύθυνση παραγωγής έχει ο Περικλής Παπαδημητρίου.

Η πλήρης ανακοίνωση της εκπομπής είναι διαθέσιμη εδώ ενώ η εκπομπή είναι διαθέσιμη από το WebTV της ΕΡΤ εδώ.…

Διαβάστε περισσότερα:

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Πετρούπολη, Παρασκευή 2/12/2016, 7.00 μ.μ.)

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Πετρούπολη, Παρασκευή 2/12/2016, 7.00 μ.μ.)

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία 2016 το ΠΓ Αγίων Αναργύρων θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το τμήμα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) του Δήμου Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 49 και Αθ. Διάκου, κοντά στη στρογγυλή πλατεία της Πετρούπολης) την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ.

Η 3η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 1992 ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία από τον ΟΗΕ με σκοπό να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια αφορμή προβληματισμού πάνω στα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία. Καθώς υπολογίζεται ότι το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από κάποιας μορφής αναπηρία η επαφή και, κυρίως, η ευαισθητοποίηση όλων με το θέμα της διαφορετικότητας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Σε αυτό το πλαίσιο το τμήμα ΑΜΕΑ του δήμου Πετρούπολης διοργανώνει και φέτος την εκδήλωσή του με σκοπό να αναδείξει θέματα που αφορούν τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:…

Διαβάστε περισσότερα: