Συμμετοχή του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο 20ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών 2023

Για ακόμη μια χρονιά το ΠΓ Αγίων Αναργύρων συμμετείχε στο ετήσιο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών. Το 20ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών 2023 διεξήχθη την Παρασκευή 28/4/2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ενδιαφέρον των μαθητών του σχολείου μας για τη διοργάνωση ήταν μεγάλο έτσι στο τουρνουά συμμετείχαν δύο ομάδες του σχολείου πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση:

Η Α' Ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Μαυρογεώργος Ηλίας, Δημάκος Άγγελος, Σύρμας Ιωάννης, Δεληγιάννη Αικατερίνη, Ντιούδης Δημήτριος, Χαρίτου Βασίλειος) κατέλαβε την 20η θέση (σε 37 ομάδες) ενώ η Β' Ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Παπασωτηρίου Ιωάννης, Πανάς Αριστείδης, Τσιλιβάκος Δημήτριος, Ζενέτου Ευαγγελία-Κωνσταντίνα, Ζώρζος Ευάγγελος, Σάπκας Χαράλαμπος) κατέλαβε την 31η θέση.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι όλοι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν με πολλή όρεξη και μεγάλη συνέπεια και πέρασαν καλα.

Υπεύθυνος των ομάδων ήταν ο πληροφορικός του σχολείου κ. Δημήτρης Σκυριανόγλου ενώ τις ομάδες συνόδευσε η μαθηματικός του σχολείου κα υπέυθυνη του ομίλου σκακιού κ. Χριστίνα Κοτιώνη.

Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ και τα αναλυτικά αποτελέσματα των ομάδων μας εδώ (Α' Ομάδα) και εδώ (Β' Ομάδα).

Τουρνουά Βόλλεϋ 2022-2023 στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2023 με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Βόλλεϋ 2022-2023 το οποίο διεξήχθη στο σχολείο μας από τις αρχές Μαρτίου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 12 ομάδες των 6 έως 8 ατόμων δηλαδή το σύνολο των μαθητών-τριών που συμμετείχαν έφτασε τον αριθμό των 96! Υπεύθυνος του τουρνουά ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Νίκων Κοτσόβολης.…

Διαβάστε περισσότερα:

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022 - Γνωριμία με το παρολυμπιακό άθλημα του GoalBall για τους μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Στο Γυμναστήριο Φοιτητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) βρέθηκαν οι μαθητές της Α' Γυμνασίου του ΠΓ Αγ. Αναργύρων τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Αφορμή για αυτή την επίσκεψη ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022 ενώ στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωριμία των μαθητών με το παρολυμπιακό άθλημα του GoalBall, ένα άθλημα για αθλητές με προβλήματα όρασης όπως επίσης και τη γνωριμία με την εθνική μας ομάδα η οποία κατέχει τη 16η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν το αθλητικό τμήμα φοιτητών με αναπηρία του ΕΚΠΑ, το Πρότυπο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων, το Πειραματικό Σχολείο (Γυμνάσιο) Πανεπιστημίου Αθηνών και η ειδικότητα προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής των ΣΕΦΑΑ αλλά και φοιτητές–μέλη του γυμναστηρίου.…

Διαβάστε περισσότερα:

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συγκεντρώνει υλικό για το Κέντρο Βρεφών "Μητέρα"

Αγαπητοί και αγαπητές, ενόψει των εορταστικών ημερών ας κάνουμε κι εμείς μία πράξη εορταστική.

Ο Διευθυντής του Πρότυπου Γυμνάσιου Αγίων Αναργύρων, Χρήστος Μουρατίδης, και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου με τη βοήθεια των μαθητών και των μαθητριών μας και των οικογενειών τους θα συγκεντρώσουμε και φέτος, από τις 15 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2022, και θα παραδώσουμε στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» υλικό απαραίτητο για τη λειτουργία και τη συνέχιση του έργου του. Γνωστό στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων για την προσφορά του, το Κέντρο Βρεφών χρειάζεται επειγόντως:…

Διαβάστε περισσότερα: