Οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Space Camp στη Σμύρνη της Τουρκίας

Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά και να βιώσουν προσωπικά την εκπαίδευση που λαμβάνουν οι αστροναύτες είχαν οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Space Camp στη Σμύρνη της Τουρκίας το διάστημα 30 Ιουνίου με 6 Ιουλίου 2016. Όπως ανέφεραν όλοι οι μαθητές, η συμμετοχή τους στο Space Camp ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία έγινε εφικτή χάρη στις υποτροφίες, τις οποίες προσέφερε η "Βαλκανική Αμφικτυονία", αλλά και χάρη στην πρωτοβουλία της προέδρου της Αμφικτυονίας κ. Ελένης Μαντρατζή και του χορηγού κ. Νικόλαου Ζευκιλή.

Δείτε αναφορά για τη συμμετοχή των μαθητών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Space Camp 2016 εδώ.

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην Ισπανία

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ισπανία, στο πλαίσιο των ομίλων ?Στα βήματα του El Greco? και ?Επίλυση Προβλημάτων ? Λήψη Αποφάσεων? πραγματοποίησε το ΠΓ. Αγ. Αναργύρων το διάστημα 13 με 17 Απριλίου 2016. Οι μαθητές επισκέφθηκαν αξιοθέατα στη Μαδρίτη, το φημισμένο μουσείο του Πράδο ενώ πραγματοποίησαν και εκδρομές στο Τολέδο και τη Σεγκόβια.

Εκπαιδευτική ανταλλαγή με το γαλλικό σχολείο College Louise Michel

Στη Γαλλία βρέθηκαν μαθητές του το ΠΓ Αγ. Αναργύρων το διάστημα 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2016. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής ανταλλαγής με το γαλλικό σχολείο College Louise Michel. Μεταξύ άλλων οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κάστρο Chantilly και να πραγματοποιήσουν εκδρομές στη Lille και στη Βόρεια Θάλασσα.