Βράβευση του ΠΓ Αγ. Αναργύρων από τα Εducation Business Awards 2018

Με χρυσό (gold) βραβείο από τα Education Business Awards 2018 βραβεύτηκε και φέτος το ΠΓ Αγ. Αναργύρων.

Αυτή τη φορά η βράβευση ήταν στην κατηγορία "Καινοτομία στη Διδασκαλία" και το ΠΓ Αγ. Αναργύρων βραβεύτηκε για το βιοματικό τρόπο εκμάθησης, μέσα από εμπειρίες, σε όλες τις επιστήμες, ο οποίος επιτεύχθηκε μέσα από τη συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα Science through Experiment in Europe που εντάσσεται στο πλαίσιο Erasmus+.

EDUC BUSS AWARDS 2018s

Στην εκδήλωση, εκ μέρους το σχολείου, παρεβρέθηκαν ο διευθυντής κ. Χρήστος Μουρατίδης και ο μαθηματικός κ. Βασίλης Κωστόπουλος.

Δείτε την τελετή βράβευση του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στα Education Business Awards 2018 εδώ (η απονομή στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων ξεκινά στο 47:33 και τελειώνει στο 48:37).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Education Business Awards 2018 και τον πλήρη κατάλογο των φετινών βραβεύσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βραβείο Ετικέτας e-Twinning School 2018-2019 για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Με την ετικέτα e-Twinning School 2018-2019 βραβεύτηκε το ΠΓ Αγ. Αναργύρων για τη συνολική συμμετοχή το σχολείου στα προγράμματα e-Twinning. Το σχολείο μας ανήκει στην πρώτη ομάδα σχολείων που βραβεύβεται με την εν λόγω ετικέτα. Η επίσημη ανακοίνωση των βραβείων είναι διαθέσιμη εδώ ενώ η λίστα με όλα τα σχολεία που βραβεύτηκαν πανευρωπαϊκά είναι διαθέισμη εδώ.

2η θέση για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών

Μια ακόμη διάκριση ήρθε για τη σκακιστική ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων η οποία κατέλαβε τη 2η θέση (ανάμεσα σε 8 ομάδες) στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών 2018, στην κατηγορία των Γυμνασίων, που διεξήχθη στο Περιστέρι.

Την ομάδα αποτελούν οι μαθητές:…

Διαβάστε περισσότερα:

Απονομή σήματος για τη συμμετοχή του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο πρόγραμμα SELFIE

Σήμα (badge) απονεμήθηκε στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων για την ενεργή συμεμτοχή του σχολείου στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος SELFIE (δείτε σχετικά με το πρόγραμμα SELFIE εδώ και εδώ).

Πιο συγκεκριμένα το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετείχε στην έρευνα που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2017, για να δοκιμάσει το εργαλείο αυτοαξιολόγησης SELFIE. Το εργαλείο SELFIE αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με ομάδα εμπειρογνωμόνων από όλη την Ευρώπη. Στοχεύει στην προώθηση μιας διαδικασίας αυτοαξιολόγησης σχετικά με την χρήση ψηφιακών τεχνολογιών από τα σχολεία για καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα. Ένας σημαντικός αριθμός στελεχών, εκπαιδευτικών και μαθητών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων κατέθεσαν τις απόψεις τους για τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών.…

Διαβάστε περισσότερα: