Βράβευση του ΠΓ Αγ. Αναργύρων από τα Εducation Business Awards 2017

Για ακόμη μία χρονιά το ΠΓ. Αγ. Αναργύρων βραβεύτηκε από τα Education Business Awards 2017.

Αυτή τη φορά η βράβευση ήταν με χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία "Καινοτομία στην Έρευνα" και το ΠΓ Αγ. Αναργύρων βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της Βιωματικής Μάθησης μέσα από την Έρευνα, η οποία επιτεύχθηκε μέσα από τη συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα Science through Experiment in Europe που εντάσσεται στο πλαίσιο Erasmus+.

EDUC BUS AW 17 GOLD - small

Στην εκδήλωση, εκ μέρους το σχολείου, παρεβρέθηκαν ο διευθυντής κ. Χρήστος Μουρατίδης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, και ο μαθηματικός κ. Βασίλης Κωστόπουλος.

EBAW 2017 Kostop-Mour

Ο διευθυντής κ. Χρήστος Μουρατίδης (δεξιά) και ο μαθηματικός κ. Βασίλης Κωστόπουλος (αριστερά) κρατώντας το βραβείο του ΠΓ Αγ. Αναργύρων.

Δείτε την τελετή βράβευση του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στα Education Business Awards 2017 εδώ (η βράβευση του ΠΓ Αγ. Αναργύρων είναι στο διάστημα 1:28:35 - 1:30:20).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Education Business Awards 2017 και τον πλήρη κατάλογο των φετινών βραβεύσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προκρίσεις στην τελική φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής για μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Την πρόκρισή της στην τελική (Γ') Φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ) πέτυχε η μαθήτρια του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Καλλιόπη Δεσποτίδου (Γ2)! Η Καλλιόπη συγκέντρωσε απόλυτο σκορ (100/100) στο θέμα της Β' Φάσης για το Γυμνάσιο και την Κυριακή 29/4/2017 θα διαγωνιστεί στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Πρόκριση στην τελική φάση του 29ου ΠΔΠ πέτυχε και ο πρώην μαθητής του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (και νυν μαθητής του Πειραματικού ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων) Κώστας Ανεμοζάλης, ο οποίος επίσης πέτυχε απόλυτο σκορ (100/100) στο θέμα των λυκείων.…

Διαβάστε περισσότερα:

5η θέση στην Αττική και πρόκριση της σκακιστικής ομάδας του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην τελική φάση του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2017

Πολύ επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της σκακιστικής ομάδας του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο 15ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Αττικής 2017 που διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Μαρούσι.

Η ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και, με 10 βαθμούς σε 7 αγώνες (4 νίκες, 2 ισοπαλίας, 1 ήττα), ισοβάθμησε στις θέσεις 3-8 στην κατηγορία των Γυμνασίων καταλαμβάνοντας, μετά την εφαρμογή των κριτηρίων ισοβαθμίας, την 5η θέση στην τελική κατάταξη, γεγονός που της δίνει και το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2017 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Απρλίου 2017 στο Λουτράκι της Κορινθίας.…

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόκριση στη Β' Φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής για τις μαθήτριες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Επιτυχμένη ήταν η συμμετοχή των μαθητριών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Καλλιόπης Δεσποτίδου και Αντωνίας-Κλεοπάτρας Παπούλια (και οι δύο μαθήτριες του Γ2) στην Α' φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, καθώς και οι δύο πέτυχαν την πρόκρισή τους στη Β' Φάση, η οποία ξεκίνησε στις 22/2 και ολοκληρώνεται στις 12/3/2017. Οι δύο μαθήτριες θα διεκδικήσουν τώρα την πρόκρισή τους στη Γ΄ (τελική) φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία του Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πρώην μαθητής του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Κώστας Ανεμοζάλης (φοιτά πλέον στο Πειραματικό ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων) πέτυχε επίσης την πρόκρισή του στη Β' Φάση και θα διεκδικήσει πρόκριση στην τελική φάση στην κατηγορία του Λυκείου.…

Διαβάστε περισσότερα:

3η θέση για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο 2ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Πρότυπων & Πειραματικών Γυμνασίων-Λυκείων Αττικής

Tην 3η θέση στην ομαδική βαθμολογία των Γυμνασίων κατέλαβαν οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων, οι οποίοι συμμετείχαν στο 2ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Πρότυπων & Πειραματικών Γυμνασίων-Λυκείων Αττικής που διεξήχθη το Σάββατο 28/1/2017 στην Ιωνίδειο Σχολή στον Πειραιά.

Στη διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος 71 μαθητές από 11 Πρότυπα και Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής, συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΓ Αγ. Αναργύρων τέσσερις μαθητές:…

Διαβάστε περισσότερα: