Πρόκριση στη Β' Φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής για τις μαθήτριες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Επιτυχμένη ήταν η συμμετοχή των μαθητριών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Καλλιόπης Δεσποτίδου και Αντωνίας-Κλεοπάτρας Παπούλια (και οι δύο μαθήτριες του Γ2) στην Α' φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, καθώς και οι δύο πέτυχαν την πρόκρισή τους στη Β' Φάση, η οποία ξεκίνησε στις 22/2 και ολοκληρώνεται στις 12/3/2017. Οι δύο μαθήτριες θα διεκδικήσουν τώρα την πρόκρισή τους στη Γ΄ (τελική) φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία του Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πρώην μαθητής του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Κώστας Ανεμοζάλης (φοιτά πλέον στο Πειραματικό ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων) πέτυχε επίσης την πρόκρισή του στη Β' Φάση και θα διεκδικήσει πρόκριση στην τελική φάση στην κατηγορία του Λυκείου.

Και οι τρεις παρακολούθησαν τα προηγούμενα χρόνια τα μαθήματα του Ομίλου Προγραμματισμού στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων και εξακολουθούν να βρίσκονται σε συνεργασία με τον πληροφορικό του σχολείου μας κ. Δημήτρη Σκυριανόγλου, ο οποίος τους βοηθά και τους κατευθύνει σε θέματα προγραμματισμού Η/Υ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής είναι διαθέσιμες εδώ, τα αναλυτικά αποτελέσματα της Α' Φάσης είναι διαθέσιμα εδώ, ενώ τα θέματα της Α' και Β' φάσης υπάρχουν αντίστοιχα εδώ και εδώ.