Διακρίσεις μαθητών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2021

physics-chalkboard

Μαθητές από το  Πρότυπο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2021. Πέντε μαθητές προκρίθηκαν στη Β' φάση του διαγωνισμού ενώ στην Β' (τελική) φάση τρεις μαθητές της Α' Γυμνασίου έλαβαν 3ο Βραβείο! Πρόκειται για τους:

1. Καπελλάκης Φίλιππος-Μιχαήλ

2. Ζάχος Παναγιώτης

3. Τσουνιάς Μιχαήλ-Άγγελος

Η συμμετοχή των μαθητών έγινε με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού του σχολείου κ. Γεώργιου Χρήστου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα εδώ.

Βράβευση μαθητή του ΠΓ Αγ.Αναργύρων στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2020-2021

Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Χρήστος Δρογγίτης βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Ποίησης και Διηγήματος για εφήβους μαθητές Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ο Χρήστος Δρογγίτης έλαβε τον Γ' Έπαινο στην κατηγορία του διηγήματος στον διαγωνμισμό ο οποίο είχε θέμα: «1821-2021-Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821»

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος ακόμη οκτώ μαθητές του σχολείου μας (με επτά ποιήματα και δύο διηγήματα). Η συμμετοχή στον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ομίλου "Η Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια των μαθητών του 21ου αιώνα" που λειτούργησε με υπεύθυνο τον φιλόλογο κ. Αθανάσιο Δήμο κατά το σχολικό έτος 2020-2021.…

Διαβάστε περισσότερα: