Διακρίσεις για τους μαθητές του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2015

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα πρωτευσάντων μαθητών-μαθητριών του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής 2015 μέσα στους οποίους βρίσκονται και τέσσερις μαθητές του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων.

Πρόκειται για τους:
  • Βιδάλη Ευάγγελο (Β2)
  • Μπαλαμιώτη Γεώργιο (Α1)
  • Μπουντά Αλκμήνη (Α2)
  • Σκλάβο Ιάκωβο (Α1)

Αναλυτικές πληροφορίες για τον ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής υπάρχουν εδώ.

 

Διακρίσεις μαθητών του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Ο Ευκλείδης"

Ακόμη μια διάκριση σε μαθηματικό διαγωνισμό για τους μαθητές του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων: Στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Ο Ευκλείδης" ο Αλέξανδρος Σταύρου ήταν στους επιτυχόντες του διαγωνισμού στη Β' Γυμνασίου και απέκτησε το δικαίωμα να διαγωνισθεί στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Ο Αρχιμήδης" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.
   
Αξίζει να σημειωθει ότι στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και ο Χρήστος Μπέτζελος μαθητής της Β' Λυκείου στο ΠΠ ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων και πρώην μαθητής του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας εδώ, δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ και τους διακριθέντες από τα σχολεία της Γ' Αθήνας εδώ.

Ευχαριστήριο από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος προς το ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων

Τα Παiδικά Χωριά SOS Ελλάδος απέστηλαν την ακόλουθη  ευχαριστήρια επιστολή προς τους μαθητές του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων για την προσφορά τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης:

 …

Διαβάστε περισσότερα:

Προκρίσεις για τους μαθητές του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στη Β' Φάση του 27ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των μαθητών του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στην Α? Φάση του 27ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ) που ολοκληρώθηκε στις 28/1/2015 καθώς και οι 9 μαθητές που συμμετείχαν πέτυχαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Οι μαθητές που προκρίθηκαν είναι οι:

1. Ανεμοζάλης Κώστας (Γ1)…

Διαβάστε περισσότερα:

Επιτυχίες μαθητών του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά "Ο Θαλής"

Πολύ θετική ήταν η συμμετοχή των μαθητών του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο Θαλής», που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014.

Από το σχολείο μας συμμετείχαν φέτος μόνο μαθητές από τη Β? Γυμνασίου και τρεις από αυτούς πέτυχαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 (09.00-12.00 π.μ.) και στον στον οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «Ο Θαλής».…

Διαβάστε περισσότερα: