Ισοβαθμία στη 2η θέση για τη σκακιστική ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024

Chess

Σημαντική επιτυχία για τη σκακιστική ομάδα του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων η οποία, στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024, ισοβάθμησε στη 2η θέση στην κατηγορία των γυμνασίων!

Η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς (σε 7 αγώνες, 4 νίκες 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) ισοβαθμόντας έτσι στις θέσεις 2-7 (σε 32 ομάδες). Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά ακόμη και στην ισοβαθμία στην 1η θέση (χρειαζόταν νίκη στην 7ο και τελευταίο γύρο αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2). 

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: 1. Ηλίας Μαυρογεώργος (Β1), 2. Μιχάλης Παντρευτάκης (Α2), 3. Σταύρος Φουνταδάκης (Α2), 4. Κατερίνα Δεληγιάννη (Β2).

Οργανωτικός υπεύθυνος της ομάδας ήταν ο κ. Δημήτρης Σκυριανόγλου.

Δείτε την τελική κατάταξη εδώ και τα αναλυτικά αποτελέσματα της ομάδας (ομαδικά και ατομικά) εδώ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχές για περισσότερες σκακιστικές επτυχίες στο μέλλον.

Νέα διάκριση για μαθήτριες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 36ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Νέα διάκριση πέτυχαν η Αγγελική Κατσαρού και η Μαρίζα Λαμπροπούλου, μαθήτριες της Γ' τάξης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων, στον 36ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο μαθήτριες, σημειώνοντας και οι δύο απόλυτο σκορ (100/100) στη Β' Φάση του διαγωνισμού, πέτυχαν την πρόκρισή τους στην Τελική (Γ') Φάση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Tα αποτελέσματα της Β' Φάσης του διαγωνισμού, όπου φαίνεται το όνομα του σχολείου, είναι διαθέσιμα εδώ ενώ γενικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ.…

Διαβάστε περισσότερα:

Διακρίσεις στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2024 για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του Ομίλου Ρητορικής και Δημιουργικής Γραφής του σχολείου μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2024.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου Άγγελος Σφυρής κατέκτησε το 2ο βραβείο στο Αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης.…

Διαβάστε περισσότερα:

Διακρίσεις σε διαγωνισμούς πληροφορικής για μαθήτριες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

 

Διακρίσεις σε δύο μαθητικούς διαγωνισμούς πληροφορικής πέτυχαν οι μαθήτριες της Γ' τάξης του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων Αγγελική Κατσαρού και Μαρίζα Λαμπροπούλου.…

Διαβάστε περισσότερα:

Νέα διάκριση για μαθήτρια του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Τάε Κβον Ντο

Μια ακόμη σημαντική διάκριση πέτυχε η μαθήτρια της Α' Γυμνασίου του ΠΓ Αγίων Αναργύρων Φωτεινή Κοντιζά στο Τάε Κβο Ντο κατακτώντας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στο 1ο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος 2024!

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για κάθε επιτυχία στους επόμενους αγώνες στο Bulgarian Open (αγώνας βαθμολογούμενος για την παγκόσμια κατάταξη) για τη Φωτεινή!