Εικόνες από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022 του Ομίλου Γερμανικών

Weihnachtsmarkt2022

 

Στο πλαίσιο του Ομίλου Γερμανικών διοργανώθηκε για ακόμη μία χρονιά Χριστουγεννιάτικη Αγορά στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου ετοίμασαν την πρόσκληση της εκδήλώσης (δείτε εδώ), έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κέρασαν χριστουγεννιάτικα γερμανικά γλυκά, παρουσίασαν το ημερολόγιο της νέας χρονιάς (δείτε εδώ) που μόνοι τους δημιούργησαν και μοιράστηκαν με συμμαθητές και καθηγητές τις εμπειρίες τους από το ταξίδι τους στο Βερολίνο και τις γερμανικές χριστουγεννιάτικες αγορές που επισκέφτηκαν.

Wir wünschen Euch ein fantastisches neues Jahr!

Ημερολόγιο 2023 από τον Όμιλο Γερμανικών

Οι μαθητές του ομίλου Γερμανικών του σχολείου μας, με υπεύθυνη την κ. Δήμητρα Ζουριδάκη, δημιούργησαν το ημερολόγιο του 2023 το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ ή κάνοντας κλικ στην εικόνα.

Παράταση δηλώσης προτιμήσεων ομίλων σχολικού έτους 2022-2023 (έως Τετάρτη 12/10/2022)

Οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων που επιθυμούν να τροποποιήσουν την επιλογή τους ή και να προσθέσουν προτιμήσεις, (υποβάλλοντας νέα δήλώση μέσω της σχετικής φόρμας) καθώς και όσοι άλλοι μαθητές από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν να συμμετάσχουν στους φετινούς ομίλους του ΠΓ Αγ. Αναργύρων μπορούν να υποβάλουν τις προτιμήσεις τους μέχρι και την Τετάρτη 12/10/2022.

Πληροφορίες για τη θεματολογογία των προσφερόμενων ομίλων αλλά και ο σύνδεσμος προς την φόρμα δήλωσης προτιμήσεων είναι διαθέσιμα εδώ.

Δηλώσεις προτιμήσεων ομίλων σχολικού έτους 2022-2023

Οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων αλλά και όσοι άλλοι μαθητές από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν καλούνται μέχρι και την Τετάρτη 12/10/2022 να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τους ομίλους που θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Οι όμιλοι που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2022-2023 είναι οι εξής:
 …

Διαβάστε περισσότερα: