Διάκριση του Ομίλου Ρητορικής του ΠΓ Αγίων Αναργύρων στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής You Lead 2023

YouLead2023

Ο Όμιλος Ρητορικής του ΠΓ Αγίων Αναργύρων, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Αθανάσιου Δήμου, συμμετείχε στους τελικούς αγώνες του ευρωπαϊκού προγράμματος You Lead-Youth Leaders advocates for a Greener Europe, με τις μαθήτριες Βασιλική Κωτσή, Κωνσταντίνα Αυγουλά, Αλεξάνδρα Νικολακοπούλου και Δέσποινα Γουμενάκη.

Οι μαθήτριες αγωνίστηκαν σε μικτές ομάδες, οι οποίες αποτελούνταν από φοιτητές, μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων από όλη την Ελλάδα. Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να προτείνουν αποτελεσματικές και συνεκτικές λύσεις στον τομέα της κλιματικής κρίσης.

Η μαθήτρια του σχολείου μας, Βασιλική Κωτσή, θα στελεχώσει την εικοσαμελή ομάδα (15η θέση), η οποία θα συνεργαστεί με αντίστοιχες ομάδες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία και Σλοβενία) με σκοπό να προετοιμάσουν τα θέματα, που αφορούν τον τομέα της κλιματικής κρίσης, και τα οποία θα παρουσιαστούν στο ευρωκοινοβούλιο στις αρχές του 2024.

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια του σχολείου μας!

Διακρίσεις μαθητών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στους Ζ' Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων "Ρήσεις και Αντι-ρήσεις" 2023

 

Ο Όμιλος Ρητορικής του ΠΓ Αγίων Αναργύρων, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Αθανάσιου Δήμου, συμμετείχε με επιτυχία στους Ζ΄ Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης του σχολείου μας "Ρήσεις & Αντι-ρήσεις", που διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στα Εκπαιδευτήρια Ζαγοριανάκου. Οι Αγώνες περιλάμβαναν Διττούς Λόγους (debates), Εκφραστική Ανάγνωση και Αυθόρμητο Λόγο.…

Διαβάστε περισσότερα:

Βραβείο Ετικέτας e-Twinning School 2023-2024 για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Με την ετικέτα e-Twinning School 2023-2024 βραβεύτηκε το ΠΓ Αγ. Αναργύρων για τη συνολική συμμετοχή το σχολείου στα προγράμματα e-Twinning.

Ακολουθεί η επιστολή που στάλθηκε στο σχολείο μας:…

Διαβάστε περισσότερα:

Διακρίσεις μαθητών του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στους 4ους Διασχολικούς Αγώνες Δημιουργικού Λόγου

Το Σάββατο 1η  Απριλίου 2023, το σχολείο μας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Αθανάσιο Δήμο, συμμετείχε στους 4ους Πανελλήνιους Διασχολικούς Αγώνες Δημιουργικού Λόγου, που πραγματοποιήθηκαν στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με εξαιρετική επιτυχία. Οι μαθητές του σχολείου μας επέδειξαν αξιοζήλευτες ικανότητες, αντιμετωπίζοντας με ρητορική δεινότητα και ήθος τα θέματα των Αγώνων και αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή του κάθε αγώνα με τα καλύτερα και θετικότερα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα:…

Διαβάστε περισσότερα:

Επιτυχίες για τους μαθητές του Ομίλου Ρητορικής και Δημιουργικής Γραφής στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης (3-5/3/2023)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του Ομίλου «Ρητορικής και Δημιουργικής Γραφής» του ΠΓ Αγίων Αναργύρων, που συμμετείχαν στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης του Αμερικάνικου Κολλεγίου Pierce,υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Αθανάσιου Δήμου.

 …

Διαβάστε περισσότερα: