Βραβεία-Αριστεία-Διακρίσεις

 

2013 - 2014

Επιτυχία στο Διαγωνισμό "Θαλής" 2013-2014

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της μαθήτριας του σχολείου μας Βασιλικής Ηλιοπούλου στον 74ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά "Θαλής" που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013.

Η Βασιλική είναι στους επιτυχόντες του διαγωνισμού και αποκτά έτσι το δικίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, δηλ. στο διαγωνισμό "Ευκλείδης", ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014. Εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

 

2012 - 2013

 Μαθητές του σχολείου μας που έχουν αναδειχθεί σε διαγωνισμούς στην επιστήμη της Φυσικής.

 

1. Η Χανιώτη Ελένη, μαθήτρια της Γ' Τάξης, διακρίθηκε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής του έτους 2013.

2. Ο Μπέτζελος Χρήστος, μαθητής της Γ' Τάξης, διακρίθηκε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής του έτους 2013.

 

Μαθητές του σχολείου μας που έχουν αναδειχθεί σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς

  

Α. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο μαθητής Μπέτζελος Γεώργιος της Γ' Τάξης του σχολείου μας αρίστευσε, και μάλιστα έλαβε την πρώτη θέση, Πανελλαδικά στην τελική φάση του 17ου Διαγωνισμού Λυσία.

 

Β. Οι επτά μαθητές της Γ' Τάξης του σχολείου μας, που προκρίθηκαν στην τελική φάση του 17ου Διαγωνισμού Λυσία, είναι:

 

1. Κουτρούμπας Αθανάσιος
2. Μηνακάκης Αλέξανδρος
3. Μπέκας Ανδρέας
4. Μπέτζελος Γεώργιος
5. Μπέτζελος Χρήστος
6. Παπαναγιώτου Δημήτριος
7. Πλέσσας Θεόδωρος

 

Μαθητές του σχολείου μας που έχουν αναδειχθεί σε διαγωνισμούς στην επιστήμη των Μαθηματικών.

 

1. Ο Καρανάτσης Ηλίας, μαθητής της Α' Τάξης, διακρίθηκε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Παιχνίδι και Μαθηματικά" της Μαθηματικής Εταιρείας του έτους 2012, εδώ.

2. Ο Κυριατζής Κωνσταντίνος, μαθητής της Α' Τάξης, διακρίθηκε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Παιχνίδι και Μαθηματικά" της Μαθηματικής Εταιρείας του έτους 2012.

3. Η Μακρή Κωνσταντίνα, μαθήτρια της Α' Τάξης, διακρίθηκε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Παιχνίδι και Μαθηματικά" της Μαθηματικής Εταιρείας του έτους 2012.

4. Ο Μιχαλακόπουλος Μιχαήλ, μαθητής της Α' Τάξης, διακρίθηκε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Παιχνίδι και Μαθηματικά" της Μαθηματικής Εταιρείας του έτους 2012.

 

Η Ελένη Χανιώτη, μαθήτρια της Γ΄ Τάξης, διακρίθηκε στούς Μαθητικούς διαγωνισμούς  "Θαλής" και "Ευκλείδης", της Μαθηματικής Εταιρείας του σχολικού  έτους 2012-13

2011 - 2012

 

Μαθητές του σχολείου μας που έχουν αναδειχθεί σε διαγωνισμούς στην επιστήμη των Μαθηματικών.

1. Η Ηλέκτρα Σέκκα, μαθήτρια της Α' Τάξης, διακρίθηκε στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Καγκουρό" του έτους 2012 (επίπεδο 3) με ΑΡΙΣΤΕΙΟ.

2. Η Ελένη Χανιώτη, μαθήτρια της Β' Τάξης, διακρίθηκε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό: "Θαλής" της Μαθηματικής Εταιρείας του σχολικού έτους 2011-12.