Παρουσίαση του ομίλου "Γνωρίζοντας τον κοντινό μας άλλο". Μια περιδιάβαση στους πολιτισμούς των Βαλκανίων, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Στις 19 Απριλίου 2018 ο φιλόλογος του σχολείου μας κ. Γιώργος Τσερπές παρουσίασε τον όμιλο "Γνωρίζοντας τον κοντινό μας άλλο". Μια περιδιάβαση στους πολιτισμούς των Βαλκανίων, τον οποίο υλοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος, σε φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης - κατεύθυνση: Λαογραφία και Εκπαίδευση. Η παρουσίαση έγινε μετά από πρόσκληση της Επίκουρης Καθηγήτριας Λαογραφίας κ. Ρέας Κακάμπουρα, ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές για το πώς ο λαϊκός πολιτισμός μπορεί να αξιοποιηθεί στη διδακτική πράξη. Οι φοιτητές εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του ομίλου, ενώ η ανταλλαγή απόψεων υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη.

Δηλώσεις προτιμήσεων ομίλων σχολικού έτους 2017-2018

Οι μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων καλούνται μέχρι και την Πέμπτη 12/10/2017 να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τους ομίλους που θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2017-2018 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Οι όμιλοι που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2017-2018 είναι οι εξής:…

Διαβάστε περισσότερα: