Ενημέρωση Γονέων/Κηδεμόνων μαθητών/τριών Γ' Γυμνασίου: Αποστολή Υπεύθυνων Δηλώσεων με Στοιχεία για την Πλατφόρμα e-Εγγραφές

Προς Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών/τριών Γ' Γυμνασίου:

Εν όψει της λειτουργίας της πλατφόρμας e-εγγραφές που αφορά στις εγγραφές των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου για φοίτηση στην Α΄ Λυκείου κατά το επόμενο σχολικό έτος 2024-2025, παρακαλείσθε, αφού διαβάσετε την επιστολή του Υπουργείου (εδώ), να αποστείλετε στο σχολείο (στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) , το αργότερο έως τη Δευτέρα 22/4/2024, δύο υπεύθυνες δηλώσεις ανά μαθητή/μαθήτρια (μία για κάθε γονέα/κηδεμόνα) με το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στα δύο υποδείγματα (Υπόδειγμα Α και Υπόδειγμα Β).

Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr.
 
(Σύνδεσμος Gov.gr για τις υπεύθυνες δηλώσεις:
 
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses)
 
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση των στοιχείων της Υπεύθυνης Δήλωσης από τον γονέα/κηδεμόνα που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, καθώς θα πρέπει να συμπληρώσει ακριβώς τα στοιχεία του όπως εμφανίζονται στο taxisnet.
 
Επίσης στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
 
Αν η διεύθυνση είναι διαφορετική από αυτή που έχετε ήδη δηλώσει στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, δηλαδή δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τη σχολική μονάδα όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια και να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά.

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω COVID-19 και ιογενών λοιμώξεων για το σχολικό έτος 2023-2024

Νόσηση από Covid-19:

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες μαθητών και μαθητριών, οι οποίες οφείλονται σε νόσηση από Covid-19, το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού, με έγγραφο της 5ης Ιανουαρίου 2023 (αρ. πρωτ. Φ1/1010 /ΓΔ4) ενημέρωσε τις σχολικές μονάδες ότι μέχρι και πέντε (5) ημέρες απουσίας προσμετρούνται, αλλά δεν καταχωρίζονται στο τελικό σύνολο απουσιών. Για να συμβεί αυτό, οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

 …

Διαβάστε περισσότερα:

Ωρολόγιο πρόγραμμα ΠΓ Αγίων Αναργύρων από 11/12/2023

To ωρολόγιο πρόγραμμα -ανά τμήμα- του ΠΓ Αγ. Αναργύρων με ισχύ από Δευτέρα 11/12/2023 είναι διαθέσιμο εδώ.

11 Σεπτεμβρίου 2023: οδηγίες για τους μαθητές/μαθήτριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες των β΄ και γ΄ τάξεων του Πρότυπου Γυμνάσιου Αγίων Αναργύρων θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του σχολείου στις 10.30 π.μ. για την τελετή του αγιασμού και την παραλαβή των σχολικών βιβλίων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 12.00.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται, σε γονείς και μαθητές/μαθήτριες, ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αναβολή της ενημερωτικής συνάντησης με τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Α' Γυμνασίου για τη Δευτέρα 11/9/2023, 9.00 π.μ.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων που πλήττουν και την Αττική ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε την αναβολή της ενημερωτικής συνάντησης με τους γονείς των μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023, 19.00.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, 9.00 π.μ..

Επομένως, το πρόγραμμα της Δευτέρας διαμορφώνεται ως εξής:…

Διαβάστε περισσότερα: