Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά (Δευτέρα 11/9/2017, 9.00 π.μ.)

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, 9.00 π.μ. στο χώρο του σχολείου.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα πάρουν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών της εβδομάδας ενώ θα ακολουθήσει διανομή των σχολικών βιβλίων στους μαθητές της Β' και Γ' Γυμνασίου και ξενάγηση των μαθητών της Α' Γυμνασίου στους χώρους του σχολείου.

Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της Α' Γυμνασίου σε ενημερωτική συνάντηση - Διανομή βιβλίων Α' Γυμνασίου (Πέμπτη 7/9/2017, 6.30 μ.μ.)

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς το ΠΓ Αγ. Αναργύρων καλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών της Α' Γυμνασίου σε ενημερωτική συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 7/9/2017 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Μετά την ενημέρωση θα γίνει η διανομή των βιβλίων για τους μαθητές της Α' Γυμνασίου.…

Διαβάστε περισσότερα:

Τελική μοριοδότηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04.01, οι οποίοι αιτήθηκαν απόσπαση στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων για το σχολικό έτος 2017-2018, μετά την εξέταση των ενστάσεων

Η τελική μοριοδότηση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04.01, οι οποίοι αιτήθηκαν απόσπαση στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων για το σχολικό έτος 2017-2018, όπως υπολογίστηκε από το ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου μετά την εξέταση των ενστάσεων, είναι διαθέσιμη εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι στον πίνακα μοριοδότησης περιλαμβάνονται μόνο όσοι εκπαιδευτικοί έχουν δηλώσει ως πρώτη τους προτίμηση το ΠΓ. Αγ. Αναργύρων.…

Διαβάστε περισσότερα:

Μοριοδότηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04.01 που αιτήθηκαν απόσπαση στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων για το σχολικό έτος 2017-2018

Η μοριοδότηση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04.01, οι οποίοι αιτήθηκαν απόσπαση στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων για το σχολικό έτος 2017-2018, όπως υπολογίστηκε από το ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου, είναι διαθέσιμη εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι στον πίνακα μοριοδότησης περιλαμβάνονται μόνο όσοι εκπαιδευτικοί έχουν δηλώσει ως πρώτη τους προτίμηση το ΠΓ. Αγ. Αναργύρων.…

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

Το Εποπτικό Επιστημονικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, ως αρμόδιο όργανο, προβαίνει στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για απόσπαση στα Π.& Π.Σ., σύμφωνα με τα κενά που αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα (δείτε εδώ στον πίνακα για τη Β/βάθμια εκπαίδευση). Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν μέχρι πέντε προτιμήσεις σε Π.&Π.Σ. που υπάρχουν κενές θέσεις του κλάδου τους και μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία εφ’ όσον έχουν διδακτική προϋπηρεσία τέσσερα έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά σχετική αίτηση στο ΕΠ.Ε.Σ. του Προτύπου ή Πειραματικού Σχολείου της πρώτης προτίμησής τους καθώς και να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους στοιχεία στη διεύθυνση https://iep.edu.gr/services/mitroo/ μέχρι την Παρασκευή 16 /6/2017.…

Διαβάστε περισσότερα: