Πρόσκληση σε γενική συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Σάββατο 1/10/2022, 17:30)

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:30 στο χώρο του σχολείου, με σκοπό την οργάνωση εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ. και εκπροσώπων στα ανώτερα όργανα.

Ενημέρωση για τη διεξαγωγή εκλογών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Οκτώβριος 2022)

Ενημερώνουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του ΠΓ Αγίων Αναργύρων, ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προς το τέλος του Σεπτέμβρη 2022, θα κληθείτε να συμμετάσχετε στη Γενική σας Συνέλευση ώστε στη συνέχεια, περί τα μέσα Οκτωβρίου 2022 να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Την Τρίτη 12/2/2019 συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Τετάρτη 6/2/2019.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ είναι η εξής:…

Διαβάστε περισσότερα:

Ανασύσταση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Σε συνέχεια της από 17 Σεπτεμβρίου 2018 συνεδρίασης του Δ.Σ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων και με αιτία την αποχώρηση μελών από το Δ.Σ. του συλλόγου του σχολείου -λόγω λήξης της θητείας τους- αποφασίστηκε η αντικατάσταση τους από αναπληρωματικά μέλη και μέχρι τις επόμενες εκλογές για νέο Δ.Σ. ως ακολούθως:

1. Γιαννούλης Αθανάσιος με καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ.…

Διαβάστε περισσότερα: