Πρόσκληση στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων για το 2023 (Κυριακή 29/1/2023)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων,

Κατ' αρχήν θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους Χαρούμενο και Δημιουργικό το 2023!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΓΑΑ οργανώνει την πρώτη του εκδήλωση για το 2023. Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα με τις οικογένειες μας  και τους καθηγητές του σχολείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 29.01.2023 (παραμονή του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών) με έναρξη 17.00 και λήξη 21.30 στο Βιωματικό Ψυχαγωγικό Πάρκο Paradise Park (Μεταμορφώσεως 100, Αχαρνές- πλησίον του κόμβου Μεταμόρφωσης της Εθνικής οδού, τηλ. 210 24 66 466).

Το κόστος για τη συμμετοχή είναι 12€ ανά άτομο (παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν) και αυστηρά για τις οικογένειες των μαθητών μας (όχι άλλοι συγγενείς, φίλοι, κλπ).

Σημειώνεται πως την ανωτέρω προνομιακή τιμή, την εξασφαλίσαμε γιατί ο ιδιοκτήτης του χώρου είναι πατέρας μαθητή μας και το Paradise Park θα είναι χορηγός της εκδήλωσης.

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

- Μενού ανά άτομο: 1 σουβλάκι χοιρινό, 1 σουβλάκι κοτόπουλο, 1 μπιφτέκι, πίτα για σουβλάκι κομμένη, 1/4 πίτσας, χωριάτικη σαλάτα. Καφές, κρασί-αναψυκτικά.

- Δραστηριότητες για τα παιδιά με καθοδήγηση/ επίβλεψη εκπαιδευτών: ποδόσφαιρο- βόλεϊ για κορίτσια, τοξοβολία, παιχνίδια Survivor.  Βόλτα στη φάρμα και τάισμα ζώων για μικρότερα αδελφάκια. Ελεύθερο και ομαδικό παιχνίδι.

- Μουσική με DJ - Ηχοσυστήματα με playlist από τα παιδιά και εμάς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα προσφέρει:

- Ατομικά κομμάτια βασιλόπιτας (για υγειονομικούς λόγους).

-  Την συμμετοχή των καθηγητών και των μελών των οικογενειών τους που θα παρευρεθούν.

- 8 (οκτώ)  δώρα για τα φλουριά της Βασιλόπιτας που θα προκύψουν από κλήρωση.

Τα 6 (έξι) θα είναι για όλα τα παιδιά των τμημάτων των τάξεων του σχολείου, το 7ο για τα μέλη των συλλόγων των Καθηγητών και των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και το 8ο για τους παρευρισκόμενους γονείς (είναι απαραίτητο να σημειώσετε στην αίτηση τα ονόματα σας).

Προκειμένου να συμμετέχετε με την οικογένειας σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής που ακολουθεί και να προσκομίσετε το αντίτιμο που αντιστοιχεί για την οικογένεια σας. Οι αιτήσεις και τα χρήματα θα πρέπει δοθούν στους ταμίες των τμημάτων ως την Παρασκευή 20.01.2023. Η αίτηση είναι διαθέσιμη σε εδώ (pdf) και εδώ (docx).

Επιπλέον, επιθυμούμε να οργανώσουμε και μια λαχειοφόρο αγορά, προκειμένου να καλυφθεί μέρος του κόστους της εκδήλωσης και ενδεχομένως να προκύψει και κέρδος. Στην περίπτωση αυτή, τα χρήματα θα διατεθούν σε πιθανές ανάγκες του σχολείου ή των παιδιών (π.χ. οικονομική συνδρομή σε κάποια εκδρομή). Για το λόγο αυτό καλούμε τους γονείς που έχουν επιχειρήσεις ή εργάζονται σε επιχειρήσεις που μπορούν να προσφέρουν δώρα /προϊόντα (και μικρής αξίας) να επικοινωνούν με την κα Καλομοίρα Βασιλάτου (τηλ. 6982 800898) και να τα παραδώσουν ως την Τετάρτη 25.01.2023.

Θα δημιουργηθεί κατάλογος με τα δώρα και τις επιχειρήσεις που τα προσφέρουν, οπότε να μας επικοινωνηθούν τα σχετικά στοιχεία τους. Ευπρόσδεκτη είναι και η βοήθεια σας κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή των 5 € ανά γονέα (10€ ανά οικογένεια) για όσους γονείς δεν είχαν την δυνατότητα να εγγραφούν ως τώρα, μπορεί να καταβληθεί  με μετρητά κατά την παρουσία σας στην εκδήλωση.

Σας περιμένουμε!

Το  ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Πρόεδρος: Σακελλαρίου Πέτρος
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντινίδης Γιώργος
Γραμματέας: Μπακογιώργου Περσεφόνη (Πέρσα)
Ταμίας:  Οικονόμου Ζαχαρούλα (Χαρά)
Μέλος: Βασιλάτου Καλομοίρα
Μέλος: Χονδρογεωργόπουλος Παναγιώτης
Μέλος: Κοτανίδου Γιοβάννα