Προσφορές για εκπαιδευτική επίσκεψη στη Γαλλία (7-13/3/2020)

Οι δύο προσφορές που κατατέθηκαν για τα αεροπορικά εισιτήρια της εκπαιδευτικής επίσκεψης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στη Γαλλία το χρονικό διάστημα 7-13/3/2020 (14 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές) είναι διαθέσιμες σε αρχείο .zip εδώ.

Προσφορές για εκπαιδευτική επίσκεψη σε Στρασβούργο-Χαϊδελβέργη-Ζυρίχη (6-9/3/2020)

Οι τέσσερις προσφορές που κατατέθηκαν για την οργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων σε Στρασβούργο-Χαϊδελβέργη-Ζυρίχη το χρονικό διάστημα 6-9/3/2020 (30 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές) είναι διαθέσιμες σε αρχείο .zip εδώ.

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην Κωνσταντινούπολη (12-15/12/2019)

Το σχολείο μας στα πλαίσια του Ομίλου: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης: Φάρος του πολιτισμού και της Ορθοδοξίας» που πραγματοποιεί ηκαθηγήτρια Παπατρέχα Τασούλα (Θεολόγος) πραγματοποίησε Εκπαιδευτική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, υλοποιώντας πρόσκληση από το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης. Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης οι μαθητές μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το βυζαντινό αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της Πόλης.

Το ταξίδι μας στην Πόλη εκπλήρωσε, και με το παραπάνω, τη στοχοθεσία που τέθηκε ως βάση για την πραγματοποίησή του. Σ’ αυτό συμμετείχαν συνολικά 33 άτομα. 30 μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του Σχολείου μας και 3 καθηγητές.…

Διαβάστε περισσότερα:

Προσφορές για εκπαιδευτική επίσκεψη στην Τουρκία (12-15/12/2019)

Οι τρεις προσφορές που κατατέθηκαν για την οργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) το χρονικό διάστημα 12-15/12/2019 (30 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές) είναι διαθέσιμες σε αρχείο .zip εδώ.

Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Science Camp της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία

Ως συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής του σχολείου μας στο  Space Camp της Τουρκίας, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών  συμμετείχε μετά από πρόσκληση του Center for Creative Training στο Science Camp που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019, το διάστημα 6-10 Νοεμβρίου 2019.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν συμμαθητές τους από την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Τσεχία, να ανταλλάξουν γνώσεις, να δουλέψουν ομαδικά και να δημιουργήσουν νέες φιλίες.…

Διαβάστε περισσότερα: