Προκρίσεις στην τελική φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής για μαθητές του ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Την πρόκρισή της στην τελική (Γ') Φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ) πέτυχε η μαθήτρια του ΠΓ Αγ. Αναργύρων Καλλιόπη Δεσποτίδου (Γ2)! Η Καλλιόπη συγκέντρωσε απόλυτο σκορ (100/100) στο θέμα της Β' Φάσης για το Γυμνάσιο και την Κυριακή 29/4/2017 θα διαγωνιστεί στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Πρόκριση στην τελική φάση του 29ου ΠΔΠ πέτυχε και ο πρώην μαθητής του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (και νυν μαθητής του Πειραματικού ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων) Κώστας Ανεμοζάλης, ο οποίος επίσης πέτυχε απόλυτο σκορ (100/100) στο θέμα των λυκείων.

Και οι δύο μαθητές, την καθοδήγηση των οποίων έχει αναλάβει ο καθηγητής πληροφορικής του σχολείου μας κ. Δημήτρης Σκυριανόγλου, θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γ' Φάση, όπου, φυσικά, τα θέματα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένης δυσκολίας.

Να σημειωθεί, τελος, ότι η Αντωνία Παπούλια (Γ2), η οποία είχε επίσης προκριθεί στη Β' Φάση (δείτε εδώ), αν και είχε ετοιμάσει τη λύση της, δεν μπόρεσε, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος την τελευταία στιγμή, να την υποβάλλει εγκαίρως και έτσι δεν διαγωνίσθηκε.

Δείτε τα αποτελέσματα της Β' Φάσης του 29ου ΠΔΠ εδώ ενώ τα θέματα είναι διαθέσιμα εδώ (Γυμνάσια) και εδώ (Λύκεια).