Εσωτερικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Πινγκ-Πονγκ 2023-2024 στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Podosfairo2023-2024

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17/5 το εσωτερικό τουρνουά ποδοσφαίρου για το σχολικό έτος 2023-2024 που έλαβε χώρα στο σχολείο μας και στο οποίο συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες όλων των τμημάτων.

Διεξήχθησαν πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ενώ τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του Γ1 που επικράτησε στα πέναλτι της αντίστοιχης του Β2 μετά από ένα συγκλονιστικό και αμφίρροπο αγώνα με συνολικό σκόρ 3-2.

Το βαρύτιμο έπαθλο (σουβλάκια και για τις 2 φιναλίστ) απόλαυσαν από κοινού οι παίκτες και των δύο ομάδων του τελικού μετά τη λήξη του αγώνα.

Ping-Pong-2023-2024

Επιπλέον την Πέμπτη 23/5 ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά πινγκ πονγκ σε αγόρια και κορίτσια που διεξήχθησαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας κλείνοντας έτσι μια σειρά τουρνούα διαφόρων αθλημάτων στα οποία συμμετείχε το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών και μαθητριών έχοντας την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα αγωνιζόμενοι μέσα σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας.

Τον τίτλο στα αγόρια κατέκτησε ο μαθητής του Β1 Σάκης Μιχαλακόπουλος και στα κορίτσια η μαθήτρια του Β1 Δανάη Παπαιωάννου.

Οι 8 πρώτοι μαθητές και μαθήτριες που έφτασαν στην ημιτελική φάση απόλαυσαν το έπαθλό για τους νικητές που δεν ήταν άλλο από τυλιχτό σουβλάκι με αναψυκτικό κάτι το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό αφού έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα εσωτερικά τουρνουά του σχολείου διεξήχθησαν κάτω από τις οδηγίες και το συντονισμό του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νίκωνα Κοτσόβολη .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Podosfairo-Ping-Pong-2023-2024

Εσωτερικά Τουρνουά Βόλλεϋ και Μπάσκετ 2023-2024 στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Ολοκληρώθηκε την 15η Απριλίου 2024 με μεγάλη επιτυχία το Εσωτερκό Τουρνουά Βόλλεϋ το οποίο διεξήχθη στο σχολείο μας από τις αρχές Μαρτίου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 12 ομάδες των 6 έως 8 ατόμων δηλαδή το σύνολο των μαθητών-τριών  που συμμετείχαν έφτασε τον αριθμό των 92!…

Διαβάστε περισσότερα:

Εκδηλώσεις για γονείς-κηδεμόνες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων: «Σχολείο και γονείς: μια δύσκολη σχέση;» (Τετάρτη 27/3/2024, 7.00 μ.μ.) και «Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα» (Τετάρτη 10/4/2024, 7.00 μ.μ.)

Στο πλαίσιο της Δράσης «συνεργάζεσθαι - Η ανάπτυξη του εφήβου κοινό μέλημα σχολείου και οικογένειας», το Πρότυπο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων έχει προγραμματίσει δύο εκδηλώσεις – ομιλίες για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο 2024 με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, στις 19.00, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Γ΄ Αθήνας Αλεξάνδρα Μελίστα θα βρεθεί στον χώρο του σχολείου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, για να συζητήσει με τους γονείς-κηδεμόνες με θέμα:…

Διαβάστε περισσότερα:

Δράσεις με σκοπό την πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Οι σύμβουλοι σχολικής ζωής του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, Δάφνη Πετροπούλου και Αθανάσιος Δήμος, σε συνεργασία με τους συμβούλους σχολικής ζωής του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, σχεδίασαν και υλοποίησαν μια ενημερωτική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών με στόχο την πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 10/11/2023 στην αίθουσα πολλαπλών επιλογών των δύο συστεγαζόμενων σχολείων. Σ’ αυτή τη δράση, στην οποία έλαβαν μέρος τα 15μελή συμβούλια των μαθητών των δύο σχολείων, μαζί με τους συμβούλους σχολικής ζωής, πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες γνωριμίας και σύσφιγξης των σχέσεων των μαθητών των δύο σχολείων, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησής τους  στο θέμα της Σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Ο ρόλος των γονέων στη διατροφή των εφήβων - ομιλία της Δράσης "συνεργάζεσθαι" στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Δευτέρα 12/2/2024, 6.30 μ.μ.)

Στο πλαίσιο της Δράσης «συνεργάζεσθαι - Η ανάπτυξη του εφήβου κοινό μέλημα σχολείου και οικογένειας», το Πρότυπο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων έχει προγραμματίσει δύο εκδηλώσεις – ομιλίες για το φλέγον ζήτημα της εφηβικής διατροφής.

Την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, ο Δρ. Γρηγόρης Ρίσβας βρέθηκε στον χώρο του σχολείου και μίλησε σε γονείς – κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς με θέμα  «Διατροφή στην εφηβεία: προκλήσεις και πιθανές λύσεις».…

Διαβάστε περισσότερα: