Ομιλία του καθηγητή Ε. Γιαννακουδάκη με θέμα: "Ανάλυση της προσωπικότητας και επαγγελματικός προσανατολισμός" στο ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού διοργανώνει ομιλία του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Εμμανουήλ Γιαννακουδάκη με θέμα:

?Ανάλυση της προσωπικότητας και επαγγελματικός προσανατολισμός?

την Τετάρτη 22/4/2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων (Αγίου Νικολάου & Ν. Πλαστήρα) ώρα 17:30.

Πιστεύουμε ότι το θέμα ενδιαφέρει καθηγητές αλλά και γονείς και σας καλούμε να παρευρεθείτε προκειμένου να παρακολουθήσετε μία έγκυρη  προσέγγιση του θέματος.

...?Παρατηρούμε μια συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για διεπιστημονική έρευνα και ανάπτυξη (π.χ. Βιοπληροφορική, Βιοηθική, Υπολογιστική Γλωσσολογία), ιδιαίτερα σε σχέση με τη μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου και την πρόβλεψη της συμπεριφοράς του ατόμου. Στόχος μας είναι η στήριξη του ατόμου και η κατανόηση της συμπεριφοράς αυτού, καθώς και η συσχέτιση αυτής με συγκεκριμένες διαχρονικές αλλά και σύγχρονες ειδικότητες (π.χ. Εμφυτευτής νανοσυσκευών, Τηλεϊατρολόγος, Μεταπληροφοριοδότης, Εκμαιευτής γνώσης, Αναψυχολόγος). Στο πλαίσιο αυτό, είναι χρήσιμο τόσο για τους νέους όσο και για τους γονείς τους, οι οποίοι εκ των πραγμάτων γίνονται συνοδοιπόροι στο ταξίδι της επαγγελματικής αποκαταστάσεως, να είναι ενήμεροι για τις σύγχρονες μεθοδολογίες προσανατολισμού, οι οποίες, δυστυχώς, συνήθως δεν τους καθίστανται σαφείς, με αποτέλεσμα να οδηγούνται συχνά σε λάθος αποφάσεις....?. Εμ. Γιαννακουδάκης.