Ενημέρωση γονέων την Τρίτη 27/10/2020 (10.00 π.μ.)

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων στη συνεδρίαση της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου 2020, ασχολήθηκε με το ζήτημα του τρόπου επικοινωνίας με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Η πρακτική των προηγούμενων σχολικών ετών – ο ορισμός συγκεκριμένης ημέρας της εβδομάδας και ωρών για τη συνάντηση των γονέων με τους καθηγητές του σχολείου – δεν μπορεί να εφαρμοστεί τη σχολική περίοδο 2020-2021 λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19. Η είσοδος στο χώρο μόνον κατόπιν ραντεβού και ο πολύ περιορισμένος χώρος του γραφείου διδασκόντων δεν επιτρέπει την επικοινωνία γονέων και καθηγητών σε εβδομαδιαία βάση.

Προκρίθηκε, λοιπόν, η λύση της διοργάνωσης δύο ενημερωτικών συναντήσεων στα μέσα και προς το τέλος του α΄ τετραμήνου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 10.00 – 12.00, αμέσως μετά τη λήξη του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 που θα γίνει στις τάξεις. Οι καθηγητές του σχολείου θα δέχονται σε οκτώ αεριζόμενους χώρους (αίθουσες, εργαστήριο κλπ) τους γονείς για να συζητήσουν την επίδοση των μαθητών και τη γενικότερη παρουσία τους στο Πρότυπο Γυμνάσιο. Εκπαιδευτικοί και γονείς θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, τηρώντας παράλληλα τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο τον Δεκέμβριο του 2020 – για την ακριβή ημέρα και ώρα θα ενημερωθείτε εγκαίρως, με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου.