Βραβείο Ετικέτας Ποιότητας eTwinning για τη συμμετοχή στο έργο Eratosthenes 2014

Με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning βραβεύθηκε η συμμετοχή του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στο έργο "Eratosthenes 2014".

eratoshenes2014

Στο έργο "Eratosthenes 2014" μαθητές από όλο τον κόσμο συνεργάζονται για να αναπαράγουν ένα από τα δέκα ομορφότερα πειράματα όλων των εποχών: το πείραμα του Ερατοσθένη για το υπολογισμό της περιμέτρου της Γης.

Μαζί με το βραβείο της Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, η Εθνική και η Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης μας απέστειλε και το παρακάτω μήνυμα:

Dear ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έργο eTwinning είναι η συνεργασία / αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου (σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή) σε επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών, και η χρήση των ΤΠΕ για την υλοποίηση του έργου (παραγωγή αποτελεσμάτων) και για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εταίρων, τα οποία στο συγκεκριμένο έργο διαφαίνονται σε εξαιρετικό βαθμό. Συγχαρητήρια! ΕΥΥ eTwinning All the best, .

Για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους οι μαθητές μας βραβεύονται με την ακόλουθη Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

Εκφράζουμε και εμείς τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους, εκπαιδευτικούς (Κωστόπουλο Βασίλη (βασικό συντονιστή) Παναγιωτοπούλου Μαρία, Σκυριανόγλου Δημήτρη) και μαθητές, συνεργάτες μας στο έργο. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία σε αυτό το όμορφο ταξίδι αλληλεπίδρασης και γνώσης.

Το etwinning έργο "Eratosthenes 2014" ίδρυσε ο Eric Vayssie (Γαλλία) η Tatjana Guli? (Σλοβενία) και συμμετείχαν συνολικά 27 συνεργάτες εκπαιδευτικοί από διάφορες χώρες τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Λεπτομέρειες για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ.