Βραβείο Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας για τη συμμετοχή στο έργο eTwinning: Eratosthenes 2014

Μια ακόμη διάκριση, αυτή τη φορά την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας (European Quality Label), έλαβε το ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων για τη συμμετοχή του στο έργο eTwinning "Eratosthenes 2014"

 

 

Στο έργο "Eratosthenes 2014" μαθητές από όλο τον κόσμο συνεργάζονται για να αναπαράγουν ένα από τα δέκα ομορφότερα πειράματα όλων των εποχών: το πείραμα του Ερατοσθένη για το υπολογισμό της περιμέτρου της Γης.

Μαζί με το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, η ομάδα του eTwinning απέστειλε στο συντονιστή του προγράμματος κ. Βασίλη Κωστόπουλο και το παρακάτω μήνυμα:

 

Αγαπητή/έ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Eratosthenes 2014". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

 

Από τη μεριά μας συγχαίρουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων για τη νέα διάκριση και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για το έργο "Eratosthenes 2014" μπορείτε να δείτε εδώ.