Εκπαιδευτικές Δράσεις του ΠΠΓ Aγ. Αναργύρων στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning: Eratosthenes 2014

Δύο εκπαιδευτικές δράσεις υλοποίησε το ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning: Eratosthenes 2014.

 

α) Εισήγηση σε συνέδριο

Στο 1ο  Πανελλήνιο  Συνέδριο etwinning  που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως 16/11/2014 στην Πάτρα, ο εκπαιδευτικός  κ. Βασίλης Κωστόπουλος, καθηγητής Μαθηματικών στο ΠΠΓ Αγ. Αναργύρων παρουσίασε το πρόγραμμα  etwinning  με τίτλο "Ερατοσθένης 2014" που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας τη σχολική χρονιά 2013-14 και συντόνιζε ο ίδιος.

Ο εκπαιδευτικός παρουσίασε  στο συνέδριο την πορεία και τις δραστηριότητες του έργου που υλοποιήθηκαν καθ?όλη τη σχολική χρονιά στο σχολείο μας.

Στο συνέδριο παρευρέθη και μίλησε για το πρόγραμμα και ο Ιδρυτής του προγράμματος  κ.Eric Vaysie που ήρθε από την Γαλλία.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του κ. Κωστόπουλου  εδώ.

Επίσης στο συνέδριο παρευρέθηκε και η μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, Αλκμήνη η οποία και μίλησε σχετικά για το πρόγραμμα.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Αλκμήνης εδώ ενώ πληροφορίες για την παρουσίαση του προγράμματος "Ερατοσθένης 2014" στο συνέδριο eTwinning είναι διαθέσιμες εδώ.

 

β) Εκπαιδευτική Παρουσίαση στο σχολείο

Στις 14/6/2014 στις 8.15-9.00 έγινε παρουσίαση στο σχολείο μας, από τον κ. Βασίλη Κωστόπουλο, του προγράμματος eTwinning "Ερατοσθένης 2014" το οποίο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2013-2014. Στη παρουσίαση  παρευρέθη και μίλησε για το πρόγραμμα και ο Ιδρυτής του προγράμματος κ. Eric Vaysie που ήρθε από την Γαλλία για το συνέδριο eTwinning. Επίσης συμμετείχαν η σχολική σύμβουλος Μαθηματικών κ. Ελένη Λυμπεροπούλου και  η Διευθύντρια του σχολείου κ. Βάια Μπιτσιτέ. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και την σχολική χρονιά 2014-2015 και θα συμμετέχουν τα τμήματα της Α' Γυμνασίου.