Βραβείο Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας για τη συμμετοχή στο έργο eTwinning: Organic Garden Dream Europe 2015

Για ακόμη μια χρονιά το ΠΓ Αγ. Αναργύρων έλαβε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας (European Quality Label), αυτή τη φορά για τη συμμετοχή του στο έργο eTwinning "Organic Garden Dream Europe 2015"

OrganicGardenEuropeanQualityLabel2015

 

Στο έργο "Organic Garden Dream Europe 2015" μαθητές από όλο τον κόσμο δουλεύουν και συνεργάζονται πάνω στη δημιουργία και ανάπτυξη οργανικών κήπων.

Μαζί με το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, η ομάδα του eTwinning απέστειλε στο συντονιστή του προγράμματος κ. Βασίλη Κωστόπουλο και το παρακάτω μήνυμα:

Dear ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ),

Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning.

Συγχαρητήρια για την Ετικέτα Ποιότητας! Το έργο σας έχει κάνει χρήση  εργαλείων ΤΠΕ με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο και το Twinspace είναι πολύ  καλά οργανωμένο. Φαίνεται η προσπάθεια ενσωμάτωσης του στο αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και η προσπάθεια να γίνει ελκυστικό στους μαθητές σας μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. Στα πολύ  στοιχεία του έργου ο διεθνής χαρακτήρας και η τηλεδιασκέψεις που προωθούν την διαπολιτισμικότητα και αλληλοκατανόηση μεταξύ των μαθητών. Συνοψίζοντας, ήταν ένα πάρα πολύ καλό έργο με υψηλό δείκτη επιτυχίας των κριτηρίων ποιότητας. Μπορείτε με τους μαθητές σας να οργανώσετε μια εκδήλωση για να το γιορτάσετε. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για την επιτυχία σας!

All the best,

Η διεύθυνση του έργου

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του ΠΓ Αγ. Αναργύρων για τη νέα αυτή διάκριση!

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για το έργο "Organic Garden Dream Europe 2015" μπορείτε να δείτε εδώ.