Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022 - Γονείς και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο: Ενημέρωση από το ΠΓ Αγ. Αναργύρων και τον ISC2 (Τρίτη 8/2/2022, 7 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης)

Η 2η Τρίτη του Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Με αυτή την αφορμήτο ΠΓ Αγίων Αναργύρων, σε συνεργασία με τo Ελληνικό Παράρτημα του (ISC)2, διοργανώνει την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στις 7 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης ενημέρωση με θέμα: "Γονείς και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο"

ISC2-Greece-Logo

Ο (ISC)2 (International Information System Security Certification Consortium) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ασχολείται με την επιμόρφωση και την πιστοποίηση επαγγελματιών σε θέματα κυβερνοασφάλειας. Η παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη του Ελληνικού Παραρτήματος του (ISC)2 τον κ. Παναγιώτη Σούλο και τον κ. Αργύρη Μακρυγεώργου, θα εστιάσει στη στάση και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι γονείς των εφήβων ώστε να προστατέψουν τα παιδιά τους από τους πιθανούς κινδύνους του Διαδικτύου.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Teams (ο σύνδεσμος θα αποσταλεί με e-mail στους μαθητές και γονείς του ΠΓ Αγ. Αναργύρων, όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το σχολείο). Η παρακολούθηση της ενημέρωσης μπορεί να γίνει είτε με χρήση της εφαρμογής Teams είτε μέσω φυλλομετρητή (κατά προτίμηση του Edge).

Η νέα συνεργασία του ΠΓ Αγίων Αναργύρων με τον (ISC)2 έρχεται σε συνέχεια της "δίδυμης" παρουσίασης που είχε πραγματοποιηθεί από τον (ISC)2 τον Δεκέμβριο του 2021 με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους (λεπτομέρειες εδώ).

Περισσότερα για τις δράσεις του Ελληνικού Παραρτήματος του (ISC)2 στην ιστοσελίδα του σωματείου εδώ.