Εσωτερικά Τουρνουά Βόλλεϋ και Μπάσκετ 2023-2024 στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

TelikosVolley2024

Ολοκληρώθηκε την 15η Απριλίου 2024 με μεγάλη επιτυχία το Εσωτερκό Τουρνουά Βόλλεϋ το οποίο διεξήχθη στο σχολείο μας από τις αρχές Μαρτίου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 12 ομάδες των 6 έως 8 ατόμων δηλαδή το σύνολο των μαθητών-τριών  που συμμετείχαν έφτασε τον αριθμό των 92!

Οι μαθητές-τριες αγωνίσθηκαν  με σύστημα double-knockout έτσι ώστε η κάθε ομάδα να δώσει τουλάχιστον 2 αγώνες, ενώ για την ολοκλήρωση  του τουρνουά χρειάσθηκαν συνολικά 26 παιχνίδια!

Μετά από πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς αγώνες στον τελικό έφτασαν οι ομάδες του  Β2 Φωτάρες και του  Γ1 Γοργόνες, ενώ το τίτλο και το βαρύτιμο τρόπαιο (!) κατέκτησε η ομάδα Φωτάρες επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλοι οι μαθητές του σχολείου με 2-1 σετ.

TelikosBasket2024

Επιπλέον στις 25 Απριλίου 2024 ολοκληρώθηκε και το Εσωτερικό Τουρνουά Μπάσκετ το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα διάστημα τριών εβδομάδων.

Συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλα τα τμήματα του σχολείου μας  οι οποίες χωρίσθηκαν σε 2 ομίλους. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου έπαιξαν χιαστί ημιτελικούς αγώνες μέσα από τους οποίους προέκυψαν οι δύο ομάδες του τελικού.

Στο τελικό έπαιξαν οι ομάδες του Γ2 και του Β1 και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε η ομάδα του Γ2 με τελικό σκόρ 30-27.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στου αγώνες!

Υπεύθυνος για την οργάνωση και τη διεξαγωγή των αγώνων ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Νίκων Κοτσόβολης.

Souvlakia2024

Η καθιερωμένη φωτογραφία με τα σουβλάκια για τις ομάδες των τελικών στα εσωτερικά πρωταθλήματα βόλλεϋ και μπάσκετ 2023-2024