Εσωτερικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Πινγκ-Πονγκ 2023-2024 στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Podosfairo2023-2024

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17/5 το εσωτερικό τουρνουά ποδοσφαίρου για το σχολικό έτος 2023-2024 που έλαβε χώρα στο σχολείο μας και στο οποίο συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες όλων των τμημάτων.

Διεξήχθησαν πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ενώ τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του Γ1 που επικράτησε στα πέναλτι της αντίστοιχης του Β2 μετά από ένα συγκλονιστικό και αμφίρροπο αγώνα με συνολικό σκόρ 3-2.

Το βαρύτιμο έπαθλο (σουβλάκια και για τις 2 φιναλίστ) απόλαυσαν από κοινού οι παίκτες και των δύο ομάδων του τελικού μετά τη λήξη του αγώνα.

Ping-Pong-2023-2024

Επιπλέον την Πέμπτη 23/5 ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά πινγκ πονγκ σε αγόρια και κορίτσια που διεξήχθησαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας κλείνοντας έτσι μια σειρά τουρνούα διαφόρων αθλημάτων στα οποία συμμετείχε το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών και μαθητριών έχοντας την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα αγωνιζόμενοι μέσα σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας.

Τον τίτλο στα αγόρια κατέκτησε ο μαθητής του Β1 Σάκης Μιχαλακόπουλος και στα κορίτσια η μαθήτρια του Β1 Δανάη Παπαιωάννου.

Οι 8 πρώτοι μαθητές και μαθήτριες που έφτασαν στην ημιτελική φάση απόλαυσαν το έπαθλό για τους νικητές που δεν ήταν άλλο από τυλιχτό σουβλάκι με αναψυκτικό κάτι το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό αφού έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα εσωτερικά τουρνουά του σχολείου διεξήχθησαν κάτω από τις οδηγίες και το συντονισμό του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νίκωνα Κοτσόβολη .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Podosfairo-Ping-Pong-2023-2024