Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων (Τετάρτη, 8/2/2017)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΓ Αγ. Αναργύρων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων οργάνων του συλλόγου:

Logo SGK

Αγαπητοί Γονείς,

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με γονείς μαθητών της Α΄ τάξης, να συζητήσουμε τις προτάσεις για τις αλλαγές στην παιδεία και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 ταυτόχρονα με την επίδοση Ελέγχων Προόδου Α' Τετραμήνου.

Για να θεωρείται νόμιμη η εκπροσώπηση του Συλλόγου στα προβλεπόμενα από το Νόμο Όργανα (Σχολικό Συμβούλιο, Σχολική Επιτροπή και Ένωση Συλλόγων Γονέων), θα πρέπει, στις αρχαιρεσίες εκλογής των Οργάνων του Συλλόγου, να πάρουν μέρος γονείς που εκπροσωπούν τουλάχιστον, το ένα τρίτο (1/3) των μαθητών.

Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς (μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν και οι δύο γονείς εφόσον είναι ταμειακά εντάξει). Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.