3οι Διασχολικοί Αγώνες Δημιουργικού Λόγου Γυμνασίων στο ΠΓ Αγ. Αναργύρων - Διακρίσεις των μαθητών του σχολείου μας

 3oiRitorikoiAgwnes2022-1

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 φιλοξενήθηκαν στο ΠΓ Αγίων Αναργύρων με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι 3οι Διασχολικοί Αγώνες Δημιουργικού Λόγου Γυμνασίων, στους οποίους συμμετείχαν δεκαπέντε σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Οι 130 μαθητές και μαθήτριες, που έλαβαν μέρος στους αγώνες, επέδειξαν αξιοζήλευτες ικανότητες στα ρητορικά αγωνίσματα της ομαδικής συζήτησης, του αυτοσχεδιασμού,  του αυθόρμητου λόγου και στον διαγωνισμό ζωγραφικής. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι από τους Αγώνες κερδισμένοι βγήκαν όλοι οι συμμετέχοντες ατομικά ή ως μέλη των ομάδων.

3oiRitorikoiAgwnes2022-2

Η χαρά της υλοποίησης αυτής της ωραίας διοργάνωσης επισφραγίστηκε με τις διακρίσεις των μαθητών του Ρητορικού Ομίλου του ΠΓ Αγ.  Αναργύρων, που συμμετείχαν στους αγώνες υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Αθανάσιου Δήμου:

(α) Ο Πέτρος Αγρογιάννης, μαθητής της Γ΄ τάξης, κατέκτησε τη 2η θέση στο Αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου.

(β) Ο Αλέξης Σιμιτζής, μαθητής της Β΄ τάξης, απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

(γ) Οι μαθήτριες Ηλέκτρα Ράπτη, Στεφανία Στάθη και Χριστίνα Αντωνάκη, της Α΄ τάξης, έλαβαν το 2ο βραβείο Ζωγραφικής για το ομαδικό έργο που παρουσίασαν.

(δ) Η μαθήτρια Μαρία Γεωργίου της Α΄ τάξης, απέσπασε το 3ο βραβείο Ζωγραφικής.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη Βασιλική Χιονίδου, μαθήτρια της Β΄ τάξης, για τη 12η θέση, που έλαβε, στο Αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι συμμετείχαν στα ομαδικά αγωνίσματα της Ομαδικής Συζήτησης και του Αυτοσχεδιασμού.