Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στην δράση Mind the Lab του Μετρό της Αθήνας (Παρασκευή, 3/2/2017)

Στη δράση Mind the Lab που διοργανώνει το Μετρό της Αθήνας θα συμμετάσχει φέτος το ΠΓ Αγ. Αναργύρων. Στο Mind the Lab Επιστημονικές Ανακαλύψεις, Αναδυόμενες Τεχνολογίες, Μηχανολογικά Επιτεύγματα και Μαθηματικές Εφαρμογές παρουσιάζονται στο Μετρό της Αθήνας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Στόχος του Mind the Lab είναι να δώσει τη δυνατότητα στους φορείς που συμμετέχουν να να επικοινωνήσουν την Επιστήμη, την Τεχνολογία, την Μηχανική και τα Μαθηματικά στο ευρύ κοινό.

Mind the Lab

Οι δραστηριότητες του Mind the Lab θα λάβουν χώρα σε διάφορους σταθμούς του Μετρό. Το ΠΓ Αγ. Αναργύρων θα βρίσκεται στο σταθμό του Αγ. Δημητρίου στις 3.00 μ.μ. και θα παρουσιάσει πειράματα με θέμα το νερό, που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+: Science through Experiment in Europe αλλά και το πείραμα μέτρησης της περιφέρειας της γης, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning "Ερατοσθένης 2016-2017"

Αναλυτικές πληροφορίες για το Mind the Lab εδώ, πληροφορίες για τις δράσεις που θα παρουσιάσει το ΠΓ Αγ. Αναργύρων εδώ, δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις εδώ.