Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για μαθήτρια του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στην καλλιτεχνική κολύμβηση!

Rapti2-2024

 

Πανευρωπαϊκές διακρίσεις πέτυχε η μαθήτρια της Γ' τάξης του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων και μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στην καλλιτεχνική κολύμβηση Ηλέκτρα Ράπτη!

Η Ηλέκτρα συμμετείχε, ως μέλος της εθνικής ομάδας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων 2024 που διεξήχθη στην Αθήνα 22-26 Μαΐου και συγκέντρωσε συνολικά έξι μετάλλια! Πιο συγκεκριμένα η Ηλέκτρα κέρδισε δύο ασημενια μετάλλια στο αγώνισμα του ντουέτου, δύο ασημένια μετάλλια από το αγώνισμα σόλο ως αναπληρωματική και δύο χάλκινα μετάλλια στο ομαδικό.

Το σχολείο συγχαίρει την Ηλέκτρα για τη μεγάλη επιτυχία της και της εύχεται καλή συνέχεια και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

 

Rapti1-2024

Διάκριση μαθητή του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στους 5ους Πανελλήνιους Αγώνες Δημιουργικού Λόγου

Το σχολείο μας συμμετείχε με επιτυχία στους 5ους Πανελλήνιους Αγώνες Δημιουργικού Λόγου που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Απριλίου 2024 στο 1ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου. Οι μαθητές μας εντυπωσίασαν κριτές και ακροατήριο με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Ο διαγωνισμός αυτός, γνωστός για το υψηλό επίπεδο δυσκολίας και τον ανταγωνισμό, αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές μας να αναδείξουν τις ικανότητές τους στον λόγο και την επιχειρηματολογία.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε την εντυπωσιακή παρουσία του μαθητή μας, Ασημάκη Γκόλφη, μαθητή της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος, παρόλο που αγωνίστηκε με μαθητές της Α΄ τάξης του Λυκείου, κατέκτησε την 6η θέση στο Αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου. Ο Ασημάκης διακρίθηκε για την ευφράδειά του, την κριτική του σκέψη και την ικανότητά του να εκφράζει με σαφήνεια και πειθώ τις απόψεις του.…

Διαβάστε περισσότερα:

Ισοβαθμία στη 2η θέση για τη σκακιστική ομάδα του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024

Σημαντική επιτυχία για τη σκακιστική ομάδα του Πρότυπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων η οποία, στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024, ισοβάθμησε στη 2η θέση στην κατηγορία των γυμνασίων!

Η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς (σε 7 αγώνες, 4 νίκες 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) ισοβαθμόντας έτσι στις θέσεις 2-7 (σε 32 ομάδες). Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά ακόμη και στην ισοβαθμία στην 1η θέση (χρειαζόταν νίκη στην 7ο και τελευταίο γύρο αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2). 

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: 1. Ηλίας Μαυρογεώργος (Β1), 2. Μιχάλης Παντρευτάκης (Α2), 3. Σταύρος Φουνταδάκης (Α2), 4. Κατερίνα Δεληγιάννη (Β2).…

Διαβάστε περισσότερα:

Νέα διάκριση για μαθήτριες του ΠΓ Αγ. Αναργύρων στον 36ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Νέα διάκριση πέτυχαν η Αγγελική Κατσαρού και η Μαρίζα Λαμπροπούλου, μαθήτριες της Γ' τάξης του ΠΓ Αγ. Αναργύρων, στον 36ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο μαθήτριες, σημειώνοντας και οι δύο απόλυτο σκορ (100/100) στη Β' Φάση του διαγωνισμού, πέτυχαν την πρόκρισή τους στην Τελική (Γ') Φάση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Tα αποτελέσματα της Β' Φάσης του διαγωνισμού, όπου φαίνεται το όνομα του σχολείου, είναι διαθέσιμα εδώ ενώ γενικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ.…

Διαβάστε περισσότερα:

Διακρίσεις στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2024 για το ΠΓ Αγ. Αναργύρων

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του Ομίλου Ρητορικής και Δημιουργικής Γραφής του σχολείου μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2024.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου Άγγελος Σφυρής κατέκτησε το 2ο βραβείο στο Αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης.…

Διαβάστε περισσότερα: